Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Η ΈΛΕΝΑ ΣΩΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΊΑ



Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης περιοδείας της στην Πέλλα, η συντονίστρια του πρωθυπουργικου γραφείου Βορείου Ελλαδος Έλενα Σώκου επισκέφτηκε τον Δήμο Αλμωπίας, όπου έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Νίκο Παρουτογλου.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος
"Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου μας όπως το αγροτικό ζήτημα, το τουριστικό, το πολιτιστικό και άλλα.
Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΑΤ Αριδαίας , το ΚΥ Αριδαίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας από όπου και πήρε μια εικόνα για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν.

Κλείνοντας επισκεφτήκαμε την Λουτρόπολη και αφού διαπίστωσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ,συμφωνήσαμε να αρχίσουμε άμεσα ως σύμμαχοι ,την σχεδίαση για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
Είμαι πεπεισμένος πως η κυρία Σώκου αντιλήφθηκε τα προβλήματα του δήμου μας και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θα μας στηρίξει σε κάθε βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!
Παραβρέθηκαν από πλευράς δήμου ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δοβλέτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Δερμεντζόγλου Παύλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ολλανδέζου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμου-Πολιτισμου-Παιδείας Τσαρκνιάς Πέτρος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Καραμαριάς Αντώνιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης Κωτσόπουλος Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more