Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με καταγωγή από την Αλμωπια μιλά στα Νέα της Πέλλας

 


«Να βάλουμε ένα ΄΄λιθαράκι’’ στην αναχαίτιση της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη», σημειώνει η ίδια


Αννέτα Τσελεπή: Η Νέα αριστερά ως «μόνη λύση στο αδιέξοδο»


Για την υποψηφιότητά της με την ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις ευρωπαϊκές κάλπες του Ιουνίου, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ από το οποίο αποχώρησε – μαζί με άλλους συντρόφους της – το διακύβευμα των ευρωεκλογών αλλά και την αριστερά και την πολιτική, μίλησε στην «Θ» η Ξανθιώτισσα (αν και κατάγεται από την Αριδαία) υποψήφια Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ξάνθης κ. Αννέτα Τσελεπή.

Η ίδια χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την αριστερά ως «μόνη λύση στο αδιέξοδο», τονίζοντας ότι θα πρέπει να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι με την πολιτική. Επίσης, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι δεν θεωρεί ότι η ίδια έφυγε από το εν λόγω κόμμα αλλά ότι έφυγε το ίδιο το το κόμμα από τον χώρο στον οποίο άνηκε, ενώ αναφορικά με την Ευρωβουλή χαρακτηρίζει ως «εφικτό» τον στόχο της ΝΕΑΣ Αριστεράς.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΕΤΑ ΤΣΕΛΕΠΗ

Πιο αναλυτικά η κ. Τσελεπή, επισήμανε στα Νέα της Πέλλας ότι «είμαι Πολιτικός Μηχανικός. Κατάγομαι από την Αριδαία, σπούδασα στην Ξάνθη και έμεινα εδώ – έχω ζήσει την ενήλικη ζωή μου στην Ξάνθη, έχω αρκετά ωραίες αναμνήσεις, είναι η πόλη μου, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους με τους οποίους συμφωνούμε είτε πολιτικά είτε στο επάγγελμά μου  – καθώς άνοιξα γραφείο με δύο συμφοιτήτριές μου και ασχολούμαι πολύ ενεργά με το επάγγελμα, αλλά και συνδικαλιστικά καθώς είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ξάνθης. Συνδικαλίζομαι και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και γενικώς έχω επαφές κυρίως με συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, εκτός από τα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών που «κουμπώνουν» και με το επάγγελμά μου, με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και τα κοινωνικά δικαιώματα, τα θέματα ισότητας, τα δικαιώματα των ζώων και φυσικά η πολιτική, διότι μέχρι στιγμής την πολιτική την έβλεπα περισσότερο ως χόμπι και ως ευκαιρία να συζητήσουμε και να πάμε την σκέψη μας ένα βήμα μπροστά»

«ΕΦΙΚΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ‘’ΛΙΘΑΡΑΚΙ’’ ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more