Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Με πολύ καλό βαθμό βαθμολογείτε το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ «Τα Μουσικά του Βάλτου»


      Θετικότατα ήταν τα μηνύματα του 2ου Μουσικού Φεστιβάλ ΄΄Τα Μουσικά του Βάλτου΄΄  που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στην κεντρική πλατεία της Κρύας Βρύσης με την συμμετοχή 10 μουσικών συγκροτημάτων, τοπικών αλλά και κάποιων ιδιαίτερα γνωστών στο πανελλήνιο.  
     Μεγαλύτερη ήταν όμως και η συμμετοχή του κόσμου και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, αλλά και η επισκεψημότητα στην πόλη μας στοιχείο που φάνηκε από την κάλυψη των café περιμετρικά της κεντρικής πλατείας.

      Σημαντική ήταν η βοήθεια του Δήμου Πέλλας τόσο οικονομικά όσο και υλικοτεχνικά στην διοργάνωση όπως άλλωστε εξέφρασε με τις ευχαριστίες του, στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης Λύσανδρος Χ. Αμιτζόγλου, ένας εκ των βασικών διοργανωτών και αυτός που ΄΄έτρεξε΄΄ τη διοργάνωση. Επίσης πολύ σημαντική συμμετοχή είχε ο συμπολίτης μας, Παναγιώτης Καραγιαννίδης, με το κλείσιμο της συμμετοχής στο φεστιβάλ του συνόλου σχεδόν των μουσικών συγκροτημάτων.
    Σημαντική τέλος θεωρείται ότι ήταν και η ιδέα να συμμετέχουν 7 cafe και bar της πόλης μας στην διοργάνωση μ΄ ένα κοινό μπαρ στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα ότι, τόσο ο θεσμός αυτός όσο και οποιοσδήποτε άλλος υλοποιείται στην πόλη μας, είναι υπόθεση όλων μας και κανενός ξεχωριστά.


Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more