Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πλειστηριασμοί: Πλαστό το δίλημμα Στουρνάρα για τις τράπεζες, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Για πλαστό δίλημμα που θέτει ο υπουργός Οικονομικών σχετικά με την τύχη των τραπεζών αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί, έκανε λόγο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ...Ν.Βούτσης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9.89.

Αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, είχε υποστηρίξει ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στη Realnews.

«Προσπαθούν, ελπίζουμε ανεπιτυχώς, να εγκλωβίσουν χιλιάδες νοικοκυριά μέσα σε ένα φαύλο κύκλο μιας φαύλης πολιτικής», παρατήρησε από την πλευρά του ο κ. Βούτσης.

Αλλά, η απόλυτη αδυναμία αποπληρωμής των δανείων «οφείλεται ακριβώς στη δραματική μείωση των εισοδημάτων και την τρομακτική αύξηση της ανεργίας, συνέπειες μιας πολιτικής που σε μεγάλο βαθμό ασκήθηκε για να “στηριχθούν” με εκατοντάδες δισ. οι τράπεζες, εκτινάσσοντας αντίστοιχα το χρέος», επεσήμανε και κατά συνέπεια, υπογράμμισε, «το δίλημμα που θέτει ο κ. Στουρνάρας, όχι μόνο είναι πλαστό, αλλά αποκαλύπτει την φαύλη αντιλαϊκή πολιτική σε όλο της το μεγαλείο».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more