Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 3 – 0



Σπουδαία βαθμολογικά νίκη για τον Απόλλωνα !
Φωνάζει το ΑΣΠΡΟ για το πρώτο τέρμα του Απόλλωνα !


γράφει ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ Γ. ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ

     Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ήθελαν και οι δύο αντίπαλοι τους βαθμούς της νίκης για τον ίδιο λόγο. Κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθ΄ όλη την διάρκεια του,  έχοντας τέρματα, λίγες φάσεις αλλά καλές και  αρκετή  ένταση. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην συνολική εικόνα του αγώνα κυρίως δε στο δεύτερος μέρος δείχνοντας ότι θέλουν περισσότερο των αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία έμπειρη και δυνατή ομάδα δημιούργησαν μία δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να βρεθούν μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο. Διαμαρτύρονται έντονα για την φάση του πρώτου τέρματος της Κρύας Βρύσης για οφσάιντ που δεν υπέδειξε η επόπτης κ. Μήτρου στον σκόρερ, φάση που προκάλεσε την ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ! Τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από όπου και αν προέρχονται και δεν τις έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας !
17ο από δεξιά έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση ο Ελευθεριάδης σουτάροντας μέσα από την μεγάλη περιοχή για να βρει η μπάλα την συμβολή των δοκών καταλήγοντας στην συνέχεια άουτ.
19ο θα γίνει μπροστινή μπαλιά για τον Κίτσα Γ. το σουτ του οποίου θα βρει σε σώμα αμυντικού, καταλήγοντας στην συνέχεια η μπάλα στον Σιδηρόπουλο ο οποίος εβρισκόμενος ολομόναχος μπροστά στην εστία δεν θα χάσει την ευκαιρία και με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0 . Αυτή η φάση προκάλεσε την είσοδο του Προέδρου του Άσπρου στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή, για να έρθει στη συνέχεια σε αντιπαράθεση με τον Γενικό Αρχηγό του Απόλλωνα ο οποίος βρέθηκε εκεί για να απομακρύνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
32ο μέσα από την μεγάλη περιοχή και αριστερά ο Ρέτζιας θα σουτάρει διαγώνια για να μπλοκάρει σταθερά εβρισκόμενος στην σωστή θέση ο Σκαπέρδας.
47ο θα γίνει σέντρα από δεξιά του Παπαδόπουλου Γ. στο ύψος του δεύτερου δοκαριού όπου με κεφαλιά ο Πετρίδης θα φέρει την μπάλα στην μικρή περιοχή, με τον Κίτσα Γ. αρχικά, να πλασάρει προς την εστία και λίγο πριν την γραμμή του τέρματος ο νεαρός Σιδέρης με πλασέ να σημειώνει το 2 – 0.
50ο ο Κίτσας Γ. θα περάσει σαν σίφουνας δύο αντιπάλους του μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή και πλαγιάζοντας προς τα δεξιά θα περάσει και τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν θα προλάβει να πλασάρει σωστά προς την κενή εστία χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία.
65ο ο Κίτσας Γ. μόνος του αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Άσπρου θα προτιμήσει να σουτάρει ενώ θα μπορούσε είτε να προωθηθεί είτε να βγάλει πάσα δίπλα του σε συμπαίκτες του.
73ο ο Γκότσης θα πάρει πολύ ωραία την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Ορφανίδη να τον ανατρέπει από πίσω, υποδεικνύοντας άμεσα το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος. Ανάλαβε να το εκτελέσει εύστοχα ο Νήρλας διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.
Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες του κ.κ. Δεμερτζή Ν. Μήτρου ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές, με μοναδική αμφισβητούμενη φάση αυτή του πρώτου τέρματος του Απόλλωνα !
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ Β.): Σκαπέρδας, Σιδέρης,  Παπαδόπουλος Σ. (80Ο λ.τ. Μισαηλίδης), Μπρέγου (71ο Βοτάρης Δ.), Βοτάρης Α., Κίτσας Π., Κίτσας Γ. (68ο Γκότσης), Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ., Νήρλας, Σιδηρόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ (ΤΟΜΠΑΖΗΣ Δ.): Παπαδόπουλος, Rexha (77ο Μουρατίδης), Πλατάκης, Shera, Ορφανίδης, Ελευθεριάδης Χ.(72ο Παλάνης), Πληκαδίτης, Ρίσσου, Δημητριάδης, Αποστολούδας, Αντωνιάδης(20ο Τόπκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more