Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Αλβανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Η συνολική λεία τους εκτιμάται στις 9.000 ευρώ
Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νεάπολης Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 7 κλοπές από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 44 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, την 08-07-2016 οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου του αυτοκινήτου που επέβαιναν, ο 31χρονος συνοδηγός τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικά ελάσματα), ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό καθώς και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων, την οποία όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει ξημερώματα της 05-07-2016, από εξοχική κατοικία 53χρονης σε περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής. 
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι, από τις αρχές του ίδιου μήνα, στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας, διέπραξαν ακόμη 6 κλοπές σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές οικίες. Οι ανωτέρω εισέρχονταν ξημερώματα κυρίως, από ανασφάλιστα σημεία, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόταν και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική λεία τους εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των 9.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more