Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Χ. Μακρίδης: Δεν θα συνεχίσω ως αντιδήμαρχος Σκύδρας από τον Φεβρουάριο!



Φωτογραφία του Χρήστος Μακρίδης.

Ο Χρήστος Μακρίδης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Σκύδρας, έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη στην Πέλλα τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: « Η συνέντευξη γίνεται στο τελείωμα της θητείας μου και θα πω ότι, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος,  η δουλειά μας ήταν αποτελεσματική με τα μέσα και τους υπαλλήλους που είχαμε. Σ αυτό το διάστημα χτυπήθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση  με τα κάπιταλ κοντρόλ και από το ότι δε γίνανε προσλήψεις και όταν γίνονται  τους προσλαμβανόμενους τους έχεις μετά από μήνες.
 Με την καθαριότητα, στις οκτώ το πρωί είσαι καθαρός και στις δώδεκα το μεσημέρι βρώμικος ».
Η  ΚΡΙΤΙΚΗ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ : « Τίποτα δεν ήταν στημένο,  είμαι αγρότης, συμμετείχα και εγώ σε ότι έπρεπε να γίνει. Ξυπνούσαμε 6.30΄το πρωί και δουλεύαμε σαν μια ομάδα με τα παιδιά . Η  αντιπολίτευση  είδε που κάναμε έργο και δεν το περίμενε, δεν ήθελε να τα πάω καλά! Κατηγορήθηκα,  αλλά δεν ήρθε κανένας από αυτούς να μας υποδείξει  κάτι   που χρειάζεται  φροντίδα.
 Η τοπική αυτοδιοίκηση αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας. Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι σωστή και όχι κάτω από το τραπέζι. Όταν  εμείς  ασχολούμαστε με ουσιώδη προβλήματα αυτοί κάνουν βόλτες και  βγάζουν φωτογραφίες  με τα μαγαζιά  κλειστά.
 Ήρθαμε στην εξουσία για να κατεβούμε στο λαό και όχι να καθόμαστε στα γραφεία, ο λαός μας θέλει κοντά του. Η δήμαρχος δύο φορές το μήνα επισκέπτεται την Αθήνα και διεκδικεί. Είμαστε όλοι μαζί, θέλουμε τους δημότες στα γραφεία μας, είμαστε άνθρωποι  στην υπηρεσία του δημότη ».  
 Η  ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΣΤΗΝ  ΠΡΑΞΗ   ΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΗΜΟ  ΣΚΥΔΡΑΣ
 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΚΡΙΔΗΣː « Δε θα είμαι αντιδήμαρχος  πλέον,  μετά από δυόμιση χρόνια. Υπάρχουν οκτώ παιδιά  που διψάνε για δουλειά και πρέπει να δοκιμαστούν και αυτά,  όπως μας είπε η δήμαρχος.
 Ευχαριστώ την κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου που με εμπιστεύθηκε σε δύσκολο πόστο και να της πω ότι θα είμαι δίπλα της.  Θέλω να ευχαριστήσω και τη γυναίκα μου για την υπομονή και την αντοχή της,  που με επιμονή και υπομονή ήταν κοντά μου στα δύσκολα, με συμβούλευε  και μου έλεγε πολλά.
  Ξέρει  η ηγεσία μας τι θα κάνει με εμάς τους δημοτικούς συμβούλους και ποιους θα κρατήσει, εμείς απλά είμαστε εργάτες των δημοτών μας ».
Η  ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΣΚΥΔΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΚΡΙΔΗΣː « Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων, έγινε σύσκεψη της δημάρχου με τις δύο προέδρους  της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας επιτροπής  και αποφασίστηκαν από κοινού αυτά που στη συνέχεια έγιναν πράξη. Όλα γίνανε όπως πρέπει,  πουθενά δεν υπήρξαν προβλήματα και όπου εντοπίστηκε  κάτι  έκλεισε το σχολείο.
  Όσον αφορά  την κατάσταση στους δρόμους με  τη χιονόπτωση και τον παγετό θα πω ότι γίναμε δύο ομάδες, η δήμαρχος και εγώ,  και παλέψαμε. Ξεκίνησε το χιόνι 8.30΄το πρωί, στις 11 ήταν όλα παγωμένα. Με τη συνεργασία της πολιτικής προστασίας, τέσσερα συνεργία  ρίξαμε αλάτι σε όλους  τους δρόμους  και τις τέσσερις γέφυρες  που είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας. Ενεργήσαμε έτσι όπως πρέπει,  ο δήμος είναι καθαρός και η περιφέρεια καθαρή και τα τοπικά διαμερίσματα, την ώρα που άλλοι,  όπως ο δήμος Θεσσαλονίκης, παρέλυσαν.
 Είμαι ευχαριστημένος αφού φροντίσαμε να έχουμε το αλάτι μας και να γίνουν όλα όπως πρέπει ».
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΚΡΙΔΗΣ ː« Ευχαριστώ, επίσης, τα παιδιά της καθαριότητας για τους καθημερινούς αγώνες που δίνουν. Ζητώ συγνώμη εάν κάποια στιγμή φώναξα σ αυτά τα δυόμιση χρόνια. Ευχαριστώ ».  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more