Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αθανασιάδου - ΑηδονάΤην κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά επισκέφθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης.

Η συνάντηση της κυρίας Αηδονά και του κυρίου Διόγκαρη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ενώ, έγινε αναφορά σε περαιτέρω κοινές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν και προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η υπηρεσία της Αστυνομίας με την κυρία Αντιπεριφερειάρχη να τονίζει τη διάθεση στήριξης του έργου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας από την Π.Ε. Πέλλας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά συνεχάρη εκ νέου τον κ. Διόγκαρη για την προαγωγή του σε Αστυνομικό Διευθυντή και για την τοποθέτησή του στην περιοχή μας, ευχόμενη παράλληλα, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ, ο κ. Διευθυντής ευχαρίστησε την κυρία Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και φιλοξενία.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more