Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ Ν.Πέλλας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων συμμετείχε και τίμησε για μια ακόμη χρονιά στο Κιλελέρ τον ξεσηκωμό των Θεσσαλών κολίγων.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι από το νομό μας αψηφώντας και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα της καθημερινότητας, έδωσαν βροντερό παρών στον τόπο θυσίας των συναδέλφων πριν 108 χρόνια, δείχνοντας με αυτή τους την παρουσία ότι έχουν καταλάβει την αναγκαιότητα του κοινού αγώνα και δράσης τα οποία  μπορούν να δώσουν δύναμη και προοπτική στους αγώνες ακόμα και σήμερα.
Στην εκδήλωση, στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν, τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χρήστος Κάμτσης μιλώντας  για την ενότητα, υπέρ της οποίας είναι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Συγκεκριμένα έστειλε ένα μήνυμα στους επικεφαλής των άλλων αγροτικών δυνάμεων που δεν βρίσκονται ανάμεσα μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήρθε η στιγμή να τους ξεμπροστιάσουμε και έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μας κατηγορούν ότι δεν κάναμε τα πάντα, ενώ αυτοί δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα».
Παλεύουμε για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να οργανωθεί η αγροτική οικονομία σε νέα βάση που θα αξιοποιούνται όλες οι παραγωγικές δυνατότητες και οι παραγωγικές δυνάμεις για παραγωγή υγιεινών,φτηνών  αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της χώρας μας,  καθώς και πρώτες ύλες για τη βιομηχανία.
Είναι πολύ σημαντικό ότι με την πάλη μας αποτρέψαμε μέχρι σήμερα τα χειρότερα που έχουν στο συρτάρι, αλλά κάτω από την πίεση των αγώνων μας δεν τολμούν να τα φέρουν ακόμα. Ξέρουμε πολύ καλά πως κανένας αγώνας δεν είναι «μια και έξω».
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


Υ.Γ Την άλλη Τετάρτη 21/3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων ευρεία ανοικτή σύσκεψη για τα προβλήματα στο  ροδάκινο (βροχόπτωση -εμπάργκο) στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα τέλεσης  της σύσκεψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more