Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Η Κρύα Βρύση τίμησε για μία ακόμη χρονιά τον δικό της ήρωα ! Τον Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη !


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως έχει οριστεί άλλωστε να πραγματοποιείτε κάθε χρόνο την Κυριακή μετά την 16η Αυγούστου ( ημέρα του 1974 από την οποία χάθηκαν τα ίχνη του Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη) , υλοποιήθηκε και σήμερα η εκδήλωση μνήμης στον συντοπίτη μας αγνοούμενο από τα γεγονότα της Κύπρου το 1974 Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, σε συνεργασία φέτος του Συλλόγου Ποντίων ΄΄ Αλ. Υψηλάντης΄΄ Κρύας Βρύσης και της Εν.Ε.Εφ.
(Ένωση Ελλήνων Εφέδρων) Κρύας Βρύσης στο μνημείο που υπάρχει προς τιμήν του Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη σε κεντρικό πάρκο της πόλης .
Τηρούμενος των φετινών συνθηκών, λόγο Κορονοιού, χωρίς επισήμους και ευρύτερα καλεσμένους, παρά μόνο με την παρουσία λίγων μελών των δύο φορέων και συγγενών του αγνοούμενου, πραγματοποιήθηκε δέηση υπέρ ανευρέσεως του, κατάθεση στεφάνων και παράδοσης τιμητικής πλακέτας εκ μέρους της ΕΝ.Ε.ΕΦ. στην οικογένεια του Κων/νού Τσιτιρίδη.

Δεν θα μπορούσε για μία ακόμη χρονιά να μην είναι συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα, ιδιαίτερα όταν έγινε αναφορά στον Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, εκ μέρους του εκπροσώπου της ΕΝ.Ε.ΕΦ.
στο σύντομο χαιρετισμό του, αλλά και σε όλους εκείνους τους αδικοχαμένους πολεμιστές στα γεγονότα της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more