Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Επείγουσα ανακοίνωση για αύριο το πρωί για τα σχολεία της Πέλλας


 Όλες οι Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας θα παραμείνουν κλειστές για την φυσική παρουσία των μαθητών το διάστημα 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Με ευθύνη των Διευθυντών/τριών και Προϊσταμένων των Δημοτικών Σχολείων, να ενημερωθούν οι γονείς ώστε να παραλάβουν τη Δευτέρα 21-9-2020 τα σχολικά βιβλία. Η προσέλευση των γονέων να γίνει σε μικρές ομάδες τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης μεταδοτικότητας COVID.
Με ευθύνη των Διευθυντών/τριών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων να ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί για την άμεση σύνδεσή τους στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Webex με τους προσωπικούς κωδικούς τους στο Σχολικό Δίκτυο ( sch.gr ) στη διεύθυνση https://webex.sch.gr.
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Καλούνται οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας να συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη την ΔΕΥΤΕΡΑ 21-9-2020 και ώρα 10:00 με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαο Αγγελίδη, στην οποία θα παρέμβει και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κόπτσης Αλέξανδρος, με σύνδεση σε link που έχει σταλθεί στα email των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more