Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Πυρ ομάδων κατά Ι. Τζαμτζή


 

«Ωρολογιακή βόμβα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας» λένε οι υπάλληλοι


 

Ν. Σύριζα: Κρύβει τις ευθύνες του για την εξάπλωση της πανδημίας

 

 

Πυρ ομαδών από πολλές πλευρές, δέχεται τις τελευταίες μέρες, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, λόγω της κακής υγειονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Πέλλα. Συγκεκριμένα και με αφορμή δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη σε σάιτ της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις ευθύνες για την διόγκωση των θετικών κρουσμάτων στην περιοχή, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εγκαλεί τον κο Τζαμτζή για τις δηλώσεις του και για την μετατόπιση ευθυνών στους πολίτες. Πάντως είναι δεδομένο πως και αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αναφορικά με την καταγραφή των κρουσμάτων στην περιοχή μας καθώς και για την αντοχή του συστήματος υγείας με το κρασάρισμα των δυο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών. Ας ευχηθούμε όλοι αυτή την εβδομάδα η κατάσταση να σταθεροποιηθεί και να δούμε την μείωση της καμπύλης που θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση των νοσηλευομεύνων των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών. Την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας θα την διαβάσετε σε άλλο σημείο της εφημερίδας μας. Ο κος Τζαμτζής τέλος δέχθηκε επίθεση και από τον σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπου τον κατηγορούν για αναλγησία και νοθρώτοτητα καθώς αποτελούν ωρολογιακές βόμβες οι ανοικτές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Πέλλας. Την ανακοίνωση διαβάστε την παρακάτω:

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Όλοι μας παρακολουθούμε εμβρόντητοι την ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Την στιγμή που ιδιωτικές κλινικές επιτάσσονται στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το ΕΣΥ πνέει τα λοίσθια και τρένα ετοιμάζονται να μεταφέρουν ασθενείς με covid -19 στα διάφορα νοσοκομεία της χώρας, η πολιτική ηγεσία της ΠΕ Πέλλας εξακολουθεί να επιδεικνύει αναλγησία και νωθρότητα. Αγνοεί τις φωνές των εργαζομένων για κλείσιμο των υπηρεσιών και συνέχιση της λειτουργίας τους με εξ αποστάσεως εργασία, εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο.

Η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών και η εφαρμογή της τηλεργασίας είναι επιτακτική για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας μπορεί να επιτευχθεί με την εξ αποστάσεως εργασία των υπαλλήλων, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την υγεία των πολιτών όσο και των εργαζομένων.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Νικολέττα Δασκάλου

Ο Γραμματέας

Αναστάσιος Κατσάρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more