Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Στ. Κοφτερός: «Με κακόγουστο ανέκδοτο μοιάζει αυτό που δρομολογείται από τη Δημοτική Αρχή»

 Του Σταύρου Κοφτερού

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

Έχω αναφερθεί επανειλημμένως για την σημασία της Υ.ΔΟΜ. στην λειτουργία του Δήμου, και την αναγκαιότητα της στελέχωσης με τις απαραίτητες ειδικότητες μηχανικών.

Κακόγουστο ανέκδοτο μοιάζει αυτό που δρομολογείται από την δημοτική αρχή και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο της σημαντικότερης υπηρεσίας του δήμου.

Δεν αποτελεί δικαιολογία για τον κ. Δήμαρχο η έλλειψης γνώσης του αντικειμένου, αλλά παραδοχή μη ενημέρωσης! Με απλά λόγια έλλειψη ενδιαφέροντος και προφανώς ολιγωρία των εξειδικευμένων με το αντικείμενο συνεργατών του.

Δεν θέλω να παραδεχτώ ότι ο κ. Δήμαρχος αδιαφορεί! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κύριος υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εκούσια ή ακούσια κλείνει την Υ.ΔΟΜ. Αλμωπίας. Και αν δεν αντιλαμβάνεται η Δημοτική αρχή ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου τέλος Οκτώβρη μπαίνει λουκέτο στην Υ.ΔΟΜ. τότε αρχίζουν οι ευθύνες της αντιπολίτευσης.

Έχει υποχρέωση η αντιπολίτευση να φέρει τον δήμαρχο προ των ευθυνών του.

Αν συνεχίσει αυτή η σιωπηλή ολιγωρία από την Δημοτική αρχή αλλά και από κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά το αποτέλεσμα θα βαρύνει όλους. Και αυτούς που ολιγόρησαν και εκείνους που αδιαφόρησαν!

Σταύρος Κοφτερός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more