Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Εκδήλωση 2ου ΕΠΑΛ - 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών

 


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε στις 8/4/21 η Ημερίδα με θέμα «Ελληνίδα και Ευρωπαία: 40 χρόνια διάδραση» που συνδιοργάνωσαμε το 2ο ΓΕΛ με το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών στο πλαίσιο των δράσεών τους για το πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητών/τριών τους και στο τέλος έπαιξαν ένα διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι για να διαπιστωθείο βαθμός που αποκτήθηκαν καινούργιες γνώσεις.

Την εμπειρία της από την συμμετοχή της στη πολιτική από την οπτική της γυναίκας ανέπτυξε η κ. Θεοδώρα Τζάκρη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή των σχολείων. Στην εκδήλωση συνέβαλαν επίσης με τις εισηγήσεις τους για την εξέλιξη της θέσης της γυναίκας τα τελευταία 40 χρόνια ο κ. Χάρης Κούντουρος και η κ. Αικατερίνη  εκπροσωπώντας το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Χαιρετισμούς έστειλαν, αφού δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Θωμάς Μπαχαράκης και ο Διευθυντής Β/μιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Δημήτρης Γερεμτζές.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον  περίπου 180 μαθητές /τριες, εκπαιδευτικοί και κηδεμόνες από τα δύο σχολεία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υποψήφιους Junior Ambassadors που εργάστηκαν πρόθυμα και με μεράκι για την εκδήλωση αυτή:

*      από το 2ο ΓΕΛ : Σ.Σταμενίτης, Π.Αποστολίδης, Α.Καραγιάννη, Λ.Σαμαρά, Χ.Δεληλαμπάκη, Σ. Λιάλη, Ε. Χαραμίδου και Δ. Καστάνογλου

*      από το 2ο ΕΠΑΛ: Α. Αβρά, Δ.Ζώτου, Χ. Δημαρέλλη, Α. Κάζογλου, Ό. Δημητριάδου, Θ.Παπαστόϊτση, Ε. Κουκουνάρης, Ι. Σωτηριάδης, Ζ. Ντιούδη, Μ. Ασταρτζή

Την εκδήλωση οργάνωσαν και συντόνισαν

*      από το 2ο ΓΕΛ οι Senior Ambassadors  κ. Μ. Πασχούδη διευθύντρια και  κ. Μαρία Χατζηγεωργίου και

*      από το 2ο ΕΠΑΛ ο κ. Α. Βασιλειάδης διευθυντής, και οι Senior Ambassadors  Σ. Βλαϊκούδη, Δ. Αναργυρίδου, Β. Αλμπάνογλου, και  Ι. Αντωναρίδου.

Ο κ. Μ. Χασιώτης καθηγητής του 2ου ΓΕΛ παραχώρησε την ηλεκτρονική του αίθουσα και βιντεοσκόπησε την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more