Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ρομπέρτα Παλατσέτι, Πρόεδρος για τη Νότια Ευρώπη, BAT: «Η προσήλωση της Ελλάδας στο στόχο για Καλύτερο Αύριο κερδίζει τις επενδύσεις μας για το glo

 


Η Πρόεδρος για τη Νότια Ευρώπη της British American Tobacco, Ρομπέρτα Παλατσέτι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η απόφαση της BAT να προχωρήσει άμεσα σε επενδύσεις 30 εκατομμυρίων ευρώ και 200 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα σηματοδοτεί την πίστη στη δυναμική της χώρας που «δείχνει καθημερινά ότι, εκτός από το ταλέντο των ανθρώπων της, έχει ως προτεραιότητα την τεχνολογία και τις σημαντικές δυνατότητες επενδύσεων που φέρνει».

 

«Το επενδυτικό πλάνο αναδεικνύει την Ελλάδα σε διεθνές περιφερειακό και διαμετακομιστικό κέντρο, προσφέροντας ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων γύρω από την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιστήμη για τους καταναλωτές, τους εργαζομένους μας, καθώς και το λιανεμπόριο», ανέφερε η κα Παλατσέτι.

 

Η British American Tobacco Hellas ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους παγκοσμίως, και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Μέσω της στρατηγικής του Ομίλου A Better Tomorrow, η British American Tobacco στοχεύει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Η ΒΑΤ Hellas τηρεί αδιάλειπτα τη δέσμευσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας τους Έλληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές και εργαζόμενους, και παράλληλα, δημιουργώντας το Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο στον Πειραιά. Η BAT στην Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more