Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ

 


ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ –ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


Κόντρα στον αυταρχισμό και τις απαγορεύσεις, κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής, κόντρα στα παπαγαλάκια που εργαλειοποιούν την πανδημία για να φιμώσουν τους εργαζομένους και να παρεμποδίσουν την οργανωμένη συλλογική τους δράση, οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησαν τη Γενική Συνέλευση, που είχαν εξαγγείλει. Πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων τους σκόπιμους περιορισμούς και αποδείξανε ότι μπορούν να πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις με υποδειγματικές διαδικασίες, να συζητάνε και να αποφασίζουν πως θα οργανώσουν τη δράση τους.


ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Απαιτούν εκλογική ψηφοφορία δια ζώσης, άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική, με όσες κάλπες απαιτούνται και με όλα τα μέσα προστασίας και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

 Αναλυτικά η Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

Η Γενική μας Συνέλευση καταγγέλλει τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης που συνεχώς εντείνονται με το χτύπημα του 8ωρου και τη δουλειά 10 έως 13 ώρες την ημέρα, την διευθέτηση του χρόνου εργασίας και την παραπέρα κατάργηση της Κυριακής αργίας, την απελευθέρωση των απολύσεων. Μέτρα που συνοδεύονται στο ίδιο νομοσχέδιο με την κατάργηση επί της ουσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, με τα νέα εμπόδια στη συλλογική οργάνωση και δράση των εργαζομένων, με ενίσχυση του αυταρχισμού και της καταστολής.

Θεωρούμε ότι το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί εχθρική πράξη προς όλους τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προς εμάς και τα παιδιά μας, προς τους εργαζόμενους όλων των προηγούμενων γενιών, που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματά μας.

Δεν αποδεχόμαστε κανένα αντεργατικό μέτρο, κανένα ξέπλυμα αντεργατικών επιλογών προηγούμενων κυβερνήσεων, γιατί δεν δεχόμαστε να πηγαίνει η ζωή μας από το κακό στο λιγότερο κακό ή από το κακό στο χειρότερο… Γιατί αν σε κάτι λέει αλήθεια η κυβέρνηση, η ΕΕ και οι καπιταλιστές, αυτό είναι ότι το 8ωρο είναι πλέον ξεπερασμένο. Έχει ωριμάσει εδώ και καιρό το αίτημα για 7ωρη, 5ήμερη, 35ωρη εργασία με δυνατότητες ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου. Για να ζήσουμε επιτέλους όπως αρμόζει στον 21ο αιώνα και όχι να γυρίσουμε στον 19ο.

Γι αυτό συναισθανόμενοι την δικιά μας ευθύνη θα αγωνιστούμε για να μην ψηφιστεί και για να καταργηθεί. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα σταθούμε απέναντι από τις «ανατροπές του αιώνα», που προωθούν προκειμένου να βγάζουν οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και όλοι οι κεφαλαιούχοι περισσότερα κέρδη, να ξεζουμίζουν ανενόχλητοι τους εργαζόμενους.

Από την σημερινή μας Συνέλευση βροντοφωνάζουμε ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ –ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.

Γυρίζουμε την πλάτη στα παπαγαλάκια κυβέρνησης, ΕΕ και επιχειρηματικών ομίλων, που μας παρουσιάζουν σαν σύγχρονο να δουλεύουμε όλο και περισσότερο, χωρίς δικαιώματα, να ζούμε μέσα στην ανασφάλεια για το αύριο, για τα παιδιά μας.

Δεν μένουμε άπραγοι…. Αύριο Πέμπτη απεργούμε μαζικά. Κατεβαίνουμε στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.00 πμ στα Προπύλαια, ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες απεργούς εργάτες, υπαλλήλους, άνεργους, νέους  και νέες και διεκδικούμε:

  • Σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς, με μείωση του εργάσιμου χρόνου. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους. Μαζικούς – μόνιμους διορισμούς. Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας,με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση δικαιωμάτων.
  • Μέτρα για την υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα και δημόσιο σύγχρονο σύστημα υγείας.
  • Κατοχύρωση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης δράσης των Συνδικάτων και των συνδικαλιστών, κόντρα συνολικά στην κρατική, εργοδοτική παρέμβαση και καταστολή.

Με την σημερινή μας Γενική Συνέλευση απαιτούμε από την Περιφερειακή Αρχή να ανακαλέσει την απόφαση Προκήρυξης Εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, να ακούσει και να σεβαστεί τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ) και να προκηρύξει εκλογές δια ζώσης με όσες κάλπες απαιτούνται και όλα τα μέτρα προστασίας.

Χαιρετίζουμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου τομέα που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα μας και με τα ψηφίσματά τους ενισχύουν το αίτημά μας.

Δεν δεχόμαστε να συμβάλουμε με την στάση μας στην υλοποίηση της σχεδιασμένης προσπάθειας κυβέρνησης και εργοδοτών να χτυπηθούν οι συλλογικές διαδικασίες, η ζωντανή επαφή και ο διάλογος, να επιβληθούν αντεργατικές σκοπιμότητες, διαβλητές διαδικασίες, αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν δεχόμαστε να γίνεται η εκλογική διαδικασία πεδίο άσκησης εκβιασμών και πιέσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, που δεν έχουν μέχρι στιγμής αποσύρει τις υποψηφιότητές τους να το κάνουν, αναλογιζόμενοι, ότι έχει ήδη παραιτηθεί το 71% των υποψηφίων.

Καλούμε και τους συναδέλφους των εφορευτικών επιτροπών να πράξουν ανάλογα και να παραιτηθούν, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στην απαίτησή μας για ανάκληση της Απόφασης του Περιφερειάρχη.

Απέχουμε όλοι από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Δεν μπαίνουμε στο πρόγραμμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Δεν χρησιμοποιούμε τους κωδικούς που θα στείλουν στα mails μας για να ψηφίσουμε.

Κανείς εργαζόμενος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα επειδή θα απέχει από την ψηφοφορία. Η αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία αποτελεί υποχρέωση κάθε εργαζόμενου, που σέβεται την ψήφο του και τους αγώνες που την καθιέρωσαν, που σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις των συνδικαλιστικών του οργάνων, που δεν δέχεται να γίνεται «γλάστρα» και να «στολίζει» αυταρχικές, αντιδημοκρατικές και διαβλητές εκλογικές διαδικασίες.

Απαιτούμε εκλογική ψηφοφορία δια ζώσης, άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική, με όσες κάλπες απαιτούνται και με όλα τα μέσα προστασίας.

Δεν θα αναγνωρίσουμε ως εκπροσώπους μας όσους με τις επιλογές τους στρέφονται ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις. Εκπρόσωποι που δεν σέβονται τα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα δεν έχουν θέση σε αυτά.

Θα εντείνουμε τον αγώνα μας για να ικανοποιούνται τα αιτήματα των συναδέλφων, με διαφανείς διαδικασίες κι όχι να αξιοποιούνται για πιέσεις, εξαρτήσεις και εν τέλει για να δημιουργείται εργοδοτικός μηχανισμός.

Προχωράμε δυναμικά, ενωτικά, αγωνιστικά.


 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 


 

Περιφερειακή Αρχή Αττικής

 

Το αληθινό πρόσωπο του αυταρχισμού και της τσαλαπάτησης στοιχειωδών δημοκρατικών διαδικασιών δεν κρύβεται…

 

Απέρριψε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα συζήτησης πέντε Περιφερειακών Παρατάξεων για την προκήρυξη ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

 

Ο σφιχτός εναγκαλισμός της παράταξης του Περιφερειάρχη, με τον φασίστα Τζήμερο, τα ορφανά της Χρυσής Αυγής και τους «ανεξάρτητους» ακόλουθους του, έδωσε για άλλη μια φορά καρπούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Καταψήφισαν το αίτημα πέντε παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-Δ.Ν.Τ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ) για ένταξη στα προ ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της απόφασης Πατούλη για ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

 

Είναι η δεύτερη φορά που η Διοίκηση Πατούλη, μετά την άρνησή της να συζητήσει για τις αυθαίρετες «μετακινήσεις», δεν δέχεται να συζητήσει αίτημα των εργαζομένων της Περιφέρειας, που ζήτησαν να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη θέμα σχετικό με την απόφαση του Περιφερειάρχη να προκηρύξει ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

 

Με 52 ψήφους κατά της συζήτησης και 40 υπέρ δεν δέχτηκαν να γίνει συζήτηση.

 

Δεν έδωσαν το λόγο ούτε στην πρόεδρο του Συλλόγου, ούτε στον εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών (ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕ ΟΤΕ – ΟΛΜΕ) που ζήτησαν να παρέμβουν. Δεν τολμούν ούτε σε αντιπαράθεση να έρθουν, δεν δέχονται ούτε να συζητήσουν!!!

 

Φοβούνται να ακουστεί η αλήθεια, να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί τους στόχοι.

 

Θα μείνουν μόνοι τους με τις κούφιες διακηρύξεις τους περί δημοκρατίας και με τους λιγοστούς χειροκροτητές τους, που κινούνται στην ίδια ρώτα που περιφρονούν τις συλλογικές διαδικασίες και λάμψανε με την απουσία τους από την Γενική Συνέλευση.

 

Οι εργαζόμενοι με την Γενική τους Συνέλευση έδωσαν απάντηση!!!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

ΣΥΠΑ ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΎ & ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ


ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες συνδικαλιστικών οργανώσεων για την Απόφαση Πατούλη για προκήρυξη ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης των αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

Καθημερινά καταφθάνουν ψηφίσματα που ζητούν να ανακληθεί η απόφαση αυτή και απαιτούν να προκηρυχθούν εκλογές με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα χωριστά, με όσες κάλπες απαιτούνται και όλα τα μέτρα προστασίας, όπως δηλαδή έχει ζητήσει ο Σύλλογός μας.

Ζητούν να γίνουν σεβαστές οι ομόφωνες αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως αυτές εκφράζονται από τα εκλεγμένα όργανά του (Σύλλογος, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ) και συνδέονται με την απαίτηση για ενίσχυση της ζωντανής συζήτησης και επαφής μεταξύ των εργαζομένων, της ζωντανής αντιπαράθεσης και κριτικής ως βασικά στοιχεία της δημοκρατικής λειτουργίας, με την απαίτηση για ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης των εργαζομένων.

Στέκονται απέναντι στην προσπάθεια επιβολής σκοπιμοτήτων, διαβλητών διαδικασιών και αντιδημοκρατικών πρακτικώνενίσχυσης μειοψηφικών απόψεωναπέναντι στη συνεχή εργαλειοποίηση της πανδημίας, που την ώρα που ανοίξανε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες και τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο εργαζόμενος θα κινδυνεύσει εάν πάει μέχρι την κάλπη!!!

Μέχρι τώρα έχουν ήδη αποστείλει ψηφίσματα – καταγγελίες στον Περιφερειάρχη Αττικής οι παρακάτω συνδικαλιστικές οργανώσεις, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Συλλόγου μας:

ΑΔΕΔΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ    ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΠΟΣΕΥΓ)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΓΑ (ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α& Β ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε (Π.Ο.Σ.Ε.

Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΜΕΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε ΔΡΑΜΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΙΘΑΚΗΣ

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΟΣΥΒΕΤ) ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, τέως ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΜΠ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Γ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ο.Λ.Μ.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more